Yritys

”Haluamme ajatella asioita innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti ja kannustaa henkilöstöämme uudenlaiseen ajatteluun.”

Oulaisten LVI numeroina

Liikevaihto '14 (MEUR)

3,5

Henkilöstö

17

Perustettu

1985

Vankasti pohjois-pohjanmaalainen

Olemme vahvasti paikallinen yritys, jonka juuret juontavat vuoteen 1985. Kahden maanviljelijäperheessä kasvaneen ja yrittäjähenkisen veljeksen perustama yritys on kasvanut pikkuhiljaa ja on nyt 17 alan ammattilaista työllistävä työnantaja. Toimintamme peruspilareita ovat olleet alusta saakka osaavat työntekijät ja jatkuva kehittyminen. Ajan myötä toiminta-alueemme on kasvanut, ja nykyään hoidamme monia projekteja Oulaisten lisäksi myös Oulussa, Kokkolassa ja Raahessa. 

"Oulaisten LVI on aina panostanut verkostoitumiseen ja pystyy sen vuoksi tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua."

Mitä Oulaisten LVI OY tekee?

Tarjoamme kokonaisvaltaista LV-alan palvelua sekä saneerauskohteisiin että uudis­rakentamiseen. Asuntorakentamisessa olemme olleet mukana rivitalo- ja kerrostalohankkeissa sekä kokonaisten korttelien toteuttamisessa. Lisäksi kohteitamme ovat toimistotilat, liikekeskukset, julkiset laitokset ja teollisuuslaitokset. Kokonaistoimittajana huolehdimme myös jäähdytyksestä ja automatisaatiosta (LVIJA). Tarvittaessa voimme auttaa myös rakentamisessa yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Olemme alusta lähtien panostaneet verkostoitumiseen sekä julkisten että yksityisten toimijoiden kanssa, ja hoidamme siten ammattitaidolla haastavimmatkin projektit.

"HALUAMME AJATELLA ASIOITA INNOVATIIVISESTI JA ASIAKASLÄHTÖISESTI SEKÄ KANNUSTAA HENKILÖKUNTAAMME UUDENLAISEEN AJATTELUUN."

Mitä laatu meidän mielestämme on?

Periaatteenamme on tarjota asiakkaille parasta mahdollista laatua siten, että laadukas lopputulos jää ihmisten mieleen. Asiakkaamme ovat usein kehuneet sitä, että Oulaisten LVI muistetaan usein laadukkaasta kädenjäljestään ja ammattitaitoisista asentajistaan. Syynä tähän on varmasti usein ollut se, että me huolehdimme aina koko projektista.